Anlık Bildirim

Samsung Şubat ayı güvenlik güncellemelerini yayınlamaya başladı

Güvenlik güncellemelerini kullanıcılara ulaştırmaya devam eden Samsung, Şubat ayı için yeni bir güncelleme daha yayınladı. Güvenlik güncellemesi ilk etapta tepe modeller için indirilebilir durumda.
Android oldukça yaygın kullanılan bir işletim sistemi olsa da zaman zaman büyük açıklar keşfedilebiliyor. İşletim sisteminin güncellemeleri üretici şirketler tarafından gönderildiği için bu açıkların kapatılması da şirketlerin konuyu ne kadar önemsediğine kalıyor.

Geçtiğimiz yılın son dönemlerinde ortaya çıkan önemli bir açık için bir çok dev üretici güvenlik güncellemesi yayınlamıştı. Samsung ise bu güncellemeleri periyodik olarak yapabilmek için bir girişimde bulundu. Şirket özellikle tepe modellerinin güvenliğini ihlal etmemek için sıkı çalışıyor.

Şubat ayına ilişkin güncelleme ise dün akşam saatlerinden itibaren indirilmeye sunuldu. Google ve Samsung'un ortak düzeltmelerini içeren güvenlik paketinde 3 kritik ve 4 yüksek seviyedeki açıkla birlikte toplam 10 açık kapatıldı. Güncelleştirme şu an için Galaxy S6 serisinin tamamı, Galaxy S5, Galaxy Note3, Note 4 ve Note 5, Galaxy Tab ve Tab 2 modelleri için yayınlanmaya başladı.
Bu cihazları kullananlar kısa bir süre sonra güncelleme bildirimini telefonlarında görebilirler. Şubat ayı güvenlik güncellemesi Samsung'dan önce Nexus, Huawei, Motorola, ve BlackBerry tarafından da yayınlanmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4716 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, Samsung ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim