Anlık Bildirim

Samsung WB210 ve PL210 Sınıfının En İyisi

Sınıfının En İyisi, Yüksek Zum Teknolojisine Sahip, Kullanımı Kolay, İnce ve Zarif Fotoğraf Makineleri

Dijital Medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından Samsung Electronics, hareket halindeyken mükemmel fotoğraflar çekmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştıran yenilikçi özellikleri barındıran yüksek zumlu, geniş açılı iki yeni fotoğraf makinesi modeli WB210 ve PL210’u pazara sundu. Her iki fotoğraf makinesi de ince, zarif ve süper-taşınabilir bir gövde içinde yenilikçi Akıllı Erişim Kullanıcı arayüzü ile kontrol edilebilen net, berrak, detaylı fotoğraflar sunmak için tasarlandı.

WB210, 22.4mm’lik ince hatlı gövdesinde uzaktaki nesneleri hiç olmadığı kadar detaylı bir şekilde mükemmel çekmeyi sağlayan 12X optik süper zum özellikli lens barındırıyor. Yeni fotoğraf makinesinde ayrıca hareket halindeyken manzara ya da kalabalık grupları mükemmel şekilde yakından çekmek için süper geniş açılı çekim modu ile birlikte çalışan 21mm geniş açı ayar seçeneği de yer alıyor. WB210, kristal berraklığında fotoğraflar çekmeyi mümkün kılan 14MP çözünürlük ve benzersiz kullanım kolaylığı sunan Samsung’un yeni Akıllı Erişim Kullanıcı Arayüzü sistemi ile çalışan 3.5’’ boyutundaki dokunmatik ekranı ile de dikkat çekiyor. Fotoğraf makinesi, HD kalitesinde video kayıt özelliğinin yanısıra, yüz tanıma özelliği de içeriyor.

Sadelik ve mükemmel kareyi yakalama arayışı içindeyseniz, PL210 sizin için ideal. PL210 çok  daha mükemmel kareleri, çok daha basit şekilde yakalamanıza yardımcı olmak için bir dizi kapsamlı özellik sunuyor. PL210, yalnızca 19.7mm boyutundaki ince gövdesinde 10X optik zumlu 27mm geniş açılı lensi ile her defasında fotoğraf çekmeyi eğlenceli kılan 3.0 LCD ekran barındırıyor. PL210 ayrıca 14MP sensörü ve HD video özellikleri ile yüksek kalitede görüntü sağlıyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, yeni modellerle ilgili yaptığı açıklamada, “Samsung olarak müşterilerimize sektördeki mümkün olan en üstün kaliteyi ve katma değeri sunma hedefimiz doğrultusunda, yeniliklerimizi kullanarak herkes için kolay ve eğlenceli fotoğrafçılık deneyimi sunmaya devam ediyoruz. Kompakt fotoğraf makineleri serisine eklenen iki yeni fotoğraf makinesi modeli WB210 ve PL210, hedefimize uygun şekilde geliştirildi. Her iki model de tüketicilere kullanım kolaylığı sağlıyor ve uygun fiyatla yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimini mümkün kılıyor. Optik ve dijital teknolojiye verdiğimiz önem ve bu alanlardaki yatırımlarımız sayesinde böylesine küçük ve kompakt fotoğraf makinelerini, böylesine güçlü ve etkin özellikleri ile birlikte sunuyoruz. Cep telefonu sektörü gibi diğer sektörlerdeki uzmanlığımız sayesinde de üstün düzeyde kullanım kolaylığı sunan Akıllı Erişim Kullanıcı Arayüzü sistemi gibi benzersiz yenilikleri sunabiliyoruz” dedi.

Süper Uzun Menzilli Zum

Hem WB210 hem de PL210, hareket halindeyken dahi detaylı fotoğraf çekimini mümkün kılmak için güçlü ve uzun menzilli zum barındırıyor. WB210’da 12x, PL210’da da 10X zum yer alıyor. WB210’da ayrıca süper geniş menzilli çekim moduna ayarlandığında devreye giren 21mm geniş açılı lens de opsiyonel olarak bulunuyor. Üstün taşınabilirlik özelliğine sahip olan her iki model de uzun menzilli zum özelliği ile panoramik çekimleri ve uzak çekimleri mükemmel kılıyor.

Akıllı Özelliklerin Keyfini Çıkarın

Her iki modelde de Samsung’un özel efekt filtre teknolojisinin gelecek neslini oluşturan Akıllı Filtre 2.0 özelliği yer alıyor. Bu özellik içerdiği yeni modlarla kullanıcılara durağan görüntülerin ve hareketli videoların havasını değiştirme fırsatı veriyor. Bu yeni modlar arasında daha yumuşak görüntüler için Yumuşak Odaklama, Half Tone Dot efekti, retro stili çekim için eski film modu, videolarınızla ölümsüzleştirdiğiniz özel günlerinizdeki benzersiz duyguları tam anlamıyla yakalamak için Gelişmiş Film Filtresi yer alıyor.

Fotoğraf makinesinin sezgisel doğasını zenginleştirmek için WB210’da yenilikçi Akıllı-Erişim kullanıcı özelliği de bulunuyor. Bu özellik, kolay erişim ve kontrol sağlarken, akıllı telefon kullanmaya alışık kullanıcılar için de duygusal bir tatmin sunuyor. Kullanıcı arayüzü fonksiyonu ayrıca kullanıcıların “app-style” ikonları sürüklemelerine, tıklamalarına ve kontrol etmelerine olanak sağlıyor; kullanıcılar kolayca fotoğraflar arasında gezebiliyor ve fotoğraf makinesinin diyafram açıklığı ve objektif kapağı hızı gibi özelliklerini kontrol edebiliyor.

Teknik Özellikler

WB210 PL210
Görüntü Sensörü 1/2.3? (Yaklaşık 7.76mm) CCD,

14.0 Mega piksel (Toplam16.4MP)

1/2.3? (Yaklaşık 7.76mm) CCD, 14 Mega piksel
Zum Durağan Görüntü Modu : 1.0X ~ 5.0X
Oynatma Modu : 1.0X ~ 13.5X
Durağan Görüntü Modu: 1.0X ~ 4.0X,

Oynatma Modu: 1.0X ~ 12X

Lens f = 4.0~48mm (35mm filme eşdeğer : 24~288mm)
f = 3.5mm (35mm filme eşdeğer : 21mm)
Samsung Lens f = 4.85 ~ 48.5mm  (35mm filme eşdeğer :27~270 mm)
Görüntü Sabitleme OIS (Gelişmiş Optik Görüntü Sabitleme) Çift IS (Görüntü Sabitleme) (OIS + DIS-Dijital Görüntü Sabitleme)
Boyutlar 100.9 X 59.35 X 22.4mm 100.4X58.5X19.7mm
Ek Özellikler - Süper Geniş Açılı Çekim (f=21mm)

- Akıllı Erişim

(Ana Sayfa Düğmesi / Benim Ekranım )

- Akıllı Filtre 2.0

- Akıllı Otomatik Çekim

(Sesli kayıt)

- Akıllı Yüz Tanıma Özelliği

- Mükemmel Portre Sistemi

- Sihirli Kare Çekimi

- Portre Vurgulama

- Güzellik Çekimi

- Dergi Görüntüsü

- Intelli-Studio(Dahili)

- 27mm Geniş açı, 10x zum

- Optik Görüntü Sabitleme & Dijital Görüntü Sabitleme

- 3.0? LCD (230K)

- HD Video(720p@30fps)

- Akıllı Otomatik Çekim (Fotoğraf & Video)

- Akıllı Filtre 2.0

- Canlı Ses

- Akıllı Yüz Tanıma Özelliği & Yüz Takibi

- Akıllı Albüm

- Göz Kırpma Algılama & Gülümseme Algılama

- Güzellik Çekimi (1,2,3Adım)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim