Anlık Bildirim

Samsung geleceğin havalimanı teknolojilerini sergiledi

Mobil cihazdan yongaya ve beyaz eşyaya kadar pek çok alanda lider olan veya liderlik kovalayan Samsung, bu sektörlerdeki tecrübesini yenilikçi teknolojilerde kullanmayı amaçlıyor.

Samsung bu bağlamda hafta içinde çoğunluğu havalimanlarında olmak üzere kullanılacak pek çok yeni teknolojisini basın mensuplarına tanıttı. 

Samsung'un bu yeni teknolojilerinde reklamlar veya uçağın kalkış öncesi son hazırlıkları dev ekranlarda yolculara gösteriliyor veya farklı açılardaki güvenlik kameralarından alınan görüntüler birleştirilerek ortamın daha geniş bir şekilde izlenmesi sağlanıyor.

Konsept biletleme işlemlerini dijital olarak yapıyor ve yolcuların tüm kontrolleri yüz tanıma teknolojili cihazlar aracılığıyla yerine getiriliyor. 

Havalimanındaki Duty Free mağazalarında dokunmatik ekranlar yer alıyor ve satıştaki pek çok ürün hakkında bilgi veya değerlendirmelere erişilebiliyor. Ayrıca havalimanı içerisinde bulunan ekranlardaki QR kodlarını akıllı telefonlara okuttuğunuzda akıllı telefonunuzu uzaktan kontrol cihazı olarak kullanıp çeşitli bilgiler bulmak için kullanabiliyorsunuz.

Bunun yanında havalimanındaki güvenlik görevlileri mobil cihazları ile çektikleri görüntüleri kontrol merkezine gönderiyor ve merkez de bu görüntüleri inceleyerek analiz ediyor. 

Samsung'un teknolojileri hem işletmelerin hem de tüketicilerin kullanabileceği kategorilerde geliştiriliyor. Firma sergilediği teknolojileri an itibariyle havayolu işletmelerinin kullanımına sunmaya hazır olduğunu belirtiyor.  
Samsung geleceğin havalimanı teknolojilerini sergiledi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim