Anlık Bildirim

Samsung kendi geliştirici konferansını Ekim ayında düzenleyecek

Samsung kendi geliştirici konferansını Ekim ayında düzenleyecek

Mobil cihaz pazarında faaliyet gösteren firmalar için yazılım geliştirme artık çok önemli bir noktaya geldi ve bu notada ortak firmaların geliştirici topluluklarından faydalanmak da yetersiz kalıyor. Google ve Apple'ın kendi konferansları ile geliştiricileri biraraya toplaması Samsung'a da örnek oldu.

Firma, yayına soktuğu samsungdevcon.com adresinde 27-29 Ekim tarihlerinde San Francisco'da bir geliştirici konferansı yapacağını belirtiyor. Konferansın teması ise Samsung araçları ve yazılım geliştirme kitleri ile ilgili bilgi paylaşımı olarak belirlenmiş.

Android 4.3 ile birlikte Bluetooth 4.0 LE düşük enerji profiline yerleşik olarak destek verilecek olması, S-Health uygulaması ile yaşam takip cihazları sektörüne adım atan Samsung için oldukça önemli bir gelişme. Ayrıca Multi-window ve S-Pen teknolojilerinin de önünün açık olması, bu alanlara odaklanacak yazılım geliştiricilerin önemini artırıyor. 

Samsung'un geliştirici web sitesi incelendiğinde üç yazılım geliştirme aracına yer verildiği görülmüş. Bunlardan birincisi cihazları kablosuz olarak birbirine bağlamayı sağlayan All Share için, ikincisi Bluetooth 4.0 LE için, üçüncüsü ise S-Pen için. Konferansta bu üç konuya ağırlık verileceği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim