Anlık Bildirim

Samsung'un Windows Phone 8'li ilk telefonu ATIV S ve ATIV Tab gün yüzüne çıktı


Windows Phone 8 işletim sisteminin resmi ortakları arasında yer alan Samsung, bu yazılımın yüklü olduğu ilk cihazını gün içerisinde resmen tanıtacak. The Verge sitesi, ATIV S adlı cihaza ait görüntü ve diğer detayları internete sızdırmayı başardı.
Güney Koreli üreticinin planlarıyla alakalı bilgiye sahip bir kaynağa göre; basın görüntüleri paylaşılan bu akıllı telefon, 4.8 inç büyüklüğünde HD Super AMOLED ekran ile birlikte ATIV S olarak duyurulacak. Bir diğer WP8 ortağı Qualcomm'un Snapdragon S4 Plus serisi 1.5GHz hızında çift çekirdekli işlemci, 8MP kamera ve 1.9MP görüntülü görüşme kamerasının eşlik ettiği cihaz, daha önce yine aynı site tarafından detaylandırılmıştı.
Samsung'un Windows Phone 8'li ilk telefonu ATIV S ve ATIV Tab gün yüzüne çıktı
ATIV S ile birlikte ATIV Tab adını da markası altına alan Samsung, Windows RT işletim sistemli tabletini de Almanya'da tanıtabilir. Hem PocketNow hem de The Verge tarafından sızdırılan tablet, 10.1 inç büyüklüğünde 1366 x 768 piksel ekran, 1.5GHz hızında çift çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 32/64GB dahili hafıza seçenekleri, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 5MP arka, 1.9MP ön kamera, USB, uHDMI portları, 8,200mAh pil, Windows RT işletim sistemi ve Office 2013 Home and Student sürümünü içerecek.
Yalnızca 8.9mm kalınlığında ve 570 gram ağırlığında olan ATIV Tab'in önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek çeşitli basın konferanslarında görücüye çıkacağı iddia ediliyor.  
Samsung'un Windows Phone 8'li ilk telefonu ATIV S ve ATIV Tab gün yüzüne çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5209 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
super amoled, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim