Anlık Bildirim

Samsung'un yeni Galaxy Tab 3 modelinin kutusuyla birlikte görüntülendiği iddia ediliyor

Samsung'un 2010 yılında pazara sunmaya başladığı popüler Galaxy Tab tablet serisi, Galaxy Tab P1000 de dahil üç farklı nesil gördü. Model olarak olmasa da seri olarak Samsung'a önemli gelirler kazandıran serinin bu yıl dördüncü jenerasyona güncellenmesi bekleniyordu.

MWC 2013 fuarında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan ilk modellerin Galaxy Tab 3 10.1 ve üst seviye bir Galaxy Tab 3 tableti olacağı tahmin ediliyordu. Phonearena tarafından paylaşılan bir görsel, seriye ait bir modelin kutusu ile birlikte çekilmiş fotoğrafını içeriyor.

Görsellerden modelin tam ismi okunamıyor. Tahminler Tab 3 10.1 olabileceği yönünde. 10.1 inçlik ekrana sahip bu modelin WiFi ve 3G versiyonunun olacağı belirtiliyor. Ancak detaylar ve fiyatlandırma bilinmiyor. Kutu içeriğinde ise siyah renkli bir model göze çarpıyor. Üzerinde herhangi bir logo yok. Görselin gerçekliği konusunda da herhangi bir teyit yok.

Samsung'un MWC 2013 fuarında Galaxy Note 8, Galaxy Tab 3 10.1, Galaxy Tab 8 ve üst seviye bir Galaxy Tab 3 üyesi tanıtacağı pek çok kaynakta dile getiriliyor. 7 inçlik bütçe dostu modelin ise piyasa seyrine göre ilerleyen aylarda satışa sunulmak üzere askıya alındığı da iddia ediliyor.

İddialar dikkate alındığında Samsung'un MWC 2013 fuarında akıllı telefonlardan ziyade tablet modellerine odaklanacağı anlaşılıyor. Zira firma fuarda herhangi bir amiral gemi modeli tanıtmayacağını açıklamıştı. 
Samsung'un yeni Galaxy Tab 3 modelinin kutusuyla birlikte görüntülendiği iddia ediliyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim