Anlık Bildirim

Sometimes You Die'ı denedik

Sometimes You Die'ı denedik
Philipp Stollenmayer tarafından iOS platformu için yayımlanan "Sometimes You Die" adlı oyunu sizler için denedik.

Küçük bir küpü kontrol ettiğimiz Sometimes You Die'da önümüze çıkan bulmacaları çözerek bölüm sonlarına ulaşmaya çalışıyoruz. Gittikçe zorlaşan bu bulmacaları çözerken defalarca ölüyor, yeniden doğuyor ve ölü bedenlerimiz sayesinde kendimize bir çıkış yolu oluşturuyoruz.

Minimalist bir tasarım anlayışının ürünü olan Sometimes You Die, siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu oyun dünyasında mükemmel bir görsellik vaat etmiyor. Ancak, oyunun sunum tarzı oldukça başarılı. Her bir bölümde karşımıza çıkan yazıların yanı sıra, hafif tondaki dubstep türündeki müzikler ve oyunun ağırlığını hissettiren seslendirmeler sunumun başarısındaki en büyük etken. Oyunun ses efektleri ise, müzikler kadar olmasa da tatmin edici bir deneyim sunuyor.

70'den fazla seviyenin yer aldığı Sometimes You Die'ın bulmacaları bir süre sonra sıradanlaşıyor. Ancak, bazı süprizler ve oynanış dinamiklerindeki ufak değişiklikler oyunu canlı tutmayı başarıyor. Ayrıca, bu değişimler sayesinde oyunun daha bağlayıcı bir hal aldığını belirtelim.

Kontrol ettiğimiz küpü yukarı, sağa ve sola hareket ettirdiğimiz yapımda tek bir kontrol şeması yer alıyor. Bu şemada küpün sağa ve sola hareket ettirilebilmesi için sanal butonlar kullanılsa da, kontroller rahatlıkla sağlanabiliyor.

Sometimes You Die, platform ve bulmaca unsurlarını farklı bir şekilde bir araya geldiği bağımlılık yaratan bir mobil oyun. Her ne kadar özgün bulmacalara sahip olmasa da etkileyici sunumu ve ufak süprizleriyle durumu kurtarmayı başaran Sometimes You Die'ı türe ilgi duyan mobil oyunculara kesinlikle öneriyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim