Anlık Bildirim

Sony PlayStation 5’ten yükleme süreleri ve oyun içi performans karşılaştırmaları ortaya çıktı

Sony'nin yeni nesil konsolu hakkında demolar ve bilgiler her geçen gün ortaya çıkmaya devam ediyor. PlayStation 5'i içeren son Sony demosuna göre konsol beklendiği şekilde PS4 Pro'ya fark atıyor.
Sony, yaptığı demoda yeni nesil PlayStation’un “sürükleyici” oyun deneyimi sunacağı ve PlayStation Now ile “pürüzsüz” çevrimiçi oyun deneyimi sunacağını açıkladı. Bu getiriler ciddi ölçüde artan grafik performansı ve yeniden yaratılan bulut sistemi sayesinde mümkün oluyor. Aynı demoda yeni nesil konsolun PS4 Pro ile yükleme süresi ve oyun içi performans karşılaştırmaları da yapıldı.
Wall Street Journal’dan Takashi Mochizuki tarafından çekilen videoda on kat daha kısa sürede geçen yükleme ekranı ve kompleks alanlarda çok daha yüksek hız açıkça görülüyor.
Microsoft ile geçen gün anlaşmasını duyuran Sony, bulut alanında da oyun platformunu geliştirmeyi hedefliyor. PlayStation Now altyapısı şimdiki bilgilerimize göre gücünü Microsoft Azure’dan alacak ve çok daha akıcı deneyimler sunacak.
Geçen ay ortaya çıkan sızıntılarda PlayStation 5’in 8 çekirdekli üçüncü nesil 7nm Zen 2 mikro mimarisine sahip AMD Ryzen işlemciyle geleceğini öğrenmiştik. Bu işlemciye ray tracing destekli özel bir Radeon Navi grafik kartı eşlik edecek. Ray tracing akımını kaçıranlar buradaki içeriğimizden detaylı bilgi edinebilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9314 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps4, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim