Anlık Bildirim

Freecom Beatman Pocket MP3 Player İncelemesi

Ufak 8 cm'lik CD'leri çalarak büyük ve hantal Mp3 CD çalıcıların eksikliğini gidermeye çalışan bu Mp3 çalıcı çok iddalı gibi. Hwstation'dan Volkan Ersoy'un incelediği bu cep Mp3 player'ı acaba doğru bir seçim mi ? Yazıdan ufakta olsa bir kesit belki de size cevabını verebilir.

"Düz yürüyüşte pek atlamıyor ancak sert bir sıçrayışınızda 6-7 sn duraklayabiliyor. Beatman ile jogging, aerobik vs. yüksek tempolu sporları yapmanız imkansız; müzik CD’si veya MP3 CD’si fark etmiyor, duraklama yapıyor. Müzik CD’lerinde biraz daha dayanıklı gibi ama en ufak darbede - örneğin Beatman’ı masa üzerine koysanız bile - CD duruyor veya yavaşlıyor; ESP devreye girip toparlıyor ama koşu gibi ardı ardına sarsıntı içeren bir eylemde artık ESP yetişemiyor ve müzik kesiliyor. Çok temel bir şikayet konusu olduğu için taşınabilir bir müzik çalarda artık şok koruma özelliğinin güçlü olmaması kolay kabul edilebilir bir şey değil."

Bu problemi dışında Mp3 ID-Tag'leri desteklemediğinden şarkıların isimlerini göremiyorsunuz. Aynı zamanda pili 7 saat dayanmakta. Fiyatı ise 122$. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim