Anlık Bildirim

Sony Xperia Z4 ile ilgili sızıntılar kafa karıştırıyor

Sony Xperia Z4 ile ilgili sızıntılar kafa karıştırıyor

Sony'nin 5 Ocak tarihinde CES 2015 fuarında resmiyet kazandırmasını beklediğimiz Xperia Z4 modeli ile ilgili birbiri ile çelişen sızıntılar gelmeye devam ediyor. Genelde ekran boyutu ve işlemci konusunda bir belirsizlik mevcut. 

Daha önce sızdırılan basın görselinde Xperia Z4 modelinin 5.4 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran ve 64-bitlik Snapdragon 810 yongaseti taşıdığı gündeme gelmişti. Firmanın bir sunum dosyasından sızdırıldığı iddia edilen sayfalarda ise farklı bilgiler yer alıyor. 

Biraz daha gerçeğe yakın olduğunu düşündüren bu sızıntıda ekran boyutu bu kez 5.2 inç. Önceki neslin ekran boyutunu bozmayan Sony, çözünürlüğü yükselterek daha keskin ve daha yoğun pikselli görüntüler elde etmeyi amaçlıyor. Ayrıca işlemci tarafında da Snapdragon 805 yongaseti tercihi mevcut. Qualcomm'un Snapdragon 810 üretimi konusunda sıkıntılar yaşadığı ve gecikeceği iddiaları hatırlandığında Xperia Z4 için en uygun yongaseti Snapdragon 805 gibi görünüyor zira cihaz lansmanı müetakiben satışa sunulacak. 

Bunun dışında modelde 21MP çözünürlükte IMX230 sensörünün kullanılacağı belirtiliyor ki zaten Sony'nin kamera konusunda güncellemeler yapacağı biliniyordu. Lansmana az bir süre kalmasına rağmen Xperia Z4 ile ilgili belirsizlik halen devam ediyor. Bu bakımdan lansmanı beklemek en akıllıca olanı gibi görünüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1346 kez okundu.
45 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim