Anlık Bildirim

Sony'den dayanıklılık odaklı Xperia Go ve Xperia Acro S


Kısa süre önce 2011 yılı Xperia serisine Android 4.0 güncellemesini başlatan Sony, bu yılın serisini de genişletmeye devam ediyor.

Firmanın tanıttığı son modeller Xperia Go ve Xperia Acro S oldu. Bu iki model suya ve toza dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor.

Xperia Go modeli ikilinin orta segmente hitap edecek versiyonu. 3.5 inçlik 480 x 320 piksel çözünürlükte BRAVIA destekli ekran, 1GHz hızında çift çekirdekli işlemci, Android 2.3 işletim sistemi, 5MP arka kamera, IP55 ve IP57 toza/suya dayanıklılık standardı, su altı sporlarında kullanabilme, 3 farklı renk seçeneği, 9.8mm kalınlık, WiFi, Bluetooth, DLNA şimdilik bilinen özellikleri. Modelin yaz sonuna doğru piyasada olması bekleniyor. ICS güncellemesi model için mevcut.

Xperia Acro S modelinin ise Japonya'ya özgü Xperia acro HD modelinin global versiyonu olacağı belirtiliyor. 4.3 inçlik 720p çözünürlükte BRAVIA destekli ekran, Android 2.3 işletim sistemi, 12.1MP arka kamera, 1080p video desteği, 1.5GHz hızında çift çekirdekli işlemci, PS sertifikası, IP55 ve IP57 toza/suya dayanıklılık standardı, NFC yongası, WiFi, Bluetooth, DLNA, üç farklı renk seçeneği modelin özellikleri arasında. Fiyat ve tarih bilgisi ise şimdilik bulunmuyor. ICS güncellemesi model için de mevcut durumda.
 
Sony'den dayanıklılık odaklı Xperia Go ve Xperia Acro S
Sony'den dayanıklılık odaklı Xperia Go ve Xperia Acro S
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8601 kez okundu.
26 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim