Anlık Bildirim

Sony'nin S2 tableti hakkında yeni detaylar sızmaya devam ediyor


Sony’nin uzun süredir dedikodulara neden olan ve özellikleri sır gibi saklanan S1 ve S2 modelleri hakkında son sızan bilgiler tabletlerin üzerindeki sır perdesini yavaş yavaş aralamıştı. 

Son olarak 9.7 inç ekrana ve NVIDIA Tegra 2 işlemciye sahip S1 modelinin Tablet S olarak Eylül ayı içerisinde piyasaya sürüleceği ve fiyatının 599$ civarında olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise S2 modeli hakkında detaylı bilgiler internete sızdı.
5.5 inçlik iki adet dokunmatik ekranı ile katlanabilen bir tablet görünümünde olan S2 modelinin piyasaya çıkış ismi Sony Tablet P olacak. Gelecek yıl piyasaya sürülmesi planlanan Tablet P NVIDIA Tegra 2 işlemci, 512MB RAM, Android 3.1 işletim sistemi, 4GB dahili depolama, 0.3MP kamera, 2GB SD kart, 370gr ağırlık, 4G veya WiFi bağlantısı sunacak. Fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Tablet S olarak piyasaya çıkacak S1 modelinin de bazı özellikleri daha detaylandı. Diğerinde olduğu gibi 0.3MP arka kamera, 1GB RAM, 16GB/32GB kapasite ve WiFi modelinde 600gr ağırlık son gelen bilgiler arasında. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim