Anlık Bildirim

Spinner ile yeni bir sonsuz koşu macerasına dalın

Oyuncuların sürekli ileriye doğru gitmesini tanımlayan sonsuz koşu türü altında sayısız popüler veya adı duyulmamış oyunu barındırıyor. Farklı birşeyler sunulmadığında öne çıkmanın imkansız olduğu tür içerisinde bu bakımdan ilginç fikirler ortaya çıkıyor.
Spinner adlı sonsuz koşu oyunu bunlardan birisi. Oyun bir ibreyi renk yelpazelerinin içerisinde kontrol etmemizi gerektiriyor. Oyunda sürekli hareket halinde olan bir ibre mevcut. İbre dönerken farklı renklerde yelpazeler ortaya çıkıyor ve bu yelpazelerden geçerken ekrana basılı tutarsanız puan kazanıyorsunuz.
Oyunda amaç ölmeden en çok puanı toplayabilmek. Eğer yelpazelerin arasındaki boşlukta ekrana dokunursanız ölüyorsunuz. Bazı yelpazeler birden fazla tıklama gerektiriyor. Ayrıca yeşil ince yelpazelerde ibre tersine hareket etmeye başlıyor. Giderek artan hız nedeniyle dikkatli olmanız gereken oyunun elektro müzikleri de hareketlerinize uyum sağlıyor. Oyun Android için ücretsiz ve reklam gösterimli iken iOS için 2TL fiyat etiketine sahip.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim