Anlık Bildirim

Splashtop uygulaması Win8 Metro Testbed ile iPad üzerinde Windows 8 tecrübesi yaşamak mümkün


Çapraz platform uygulamaları konusunda lider firmalardan Splashtop, uzak masaüstü uygulaması Win8 Metro Testbed ile Windows 8 tecrübesini iPad üzerinde yaşatmayı hedefliyor.

App Store üzerinde 24.99$ karşılığında satışa sunulan uygulama yerleşik Metro arayüzünü de dokunmatik hareketlerle test etmenizi sağlıyor. Böylece Metro arayüzü için uygulama geliştirenler için de bir alternatif oluyor.

Splashtop tepe yöneticisi Windows 8 işletim sisteminin çıkışıyla 400 milyon yeni PC ve tabletin de piyasaya sürüleceğini, uygulama ile iPad cihazını bir test merkezi haline getirmek istediklerini belirtti. 

Uzak masaüstü sistemi ile çalışmasına karşın dokunmatik tecrübeden en üst seviyede yararlanılmasını sağlıyor. Uygulama ile dokunmatik hareketler kullanarak Charms menüsünü ortaya çıkarma, uygulamalar arasında geçiş, Internet Explorer sayfaları arasında gezinti, ek menülere giriş, uygulamaları sonlandırma, çalışan uygulamaları görüntüleme şeklinde pek çok hareket mümkün oluyor.

Win8 Metro Testbed uygulaması için Windows 8 tüketici önizlemesi çalıştıran ve en az çift çekirdekli bir bilgisayarın olması şart.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6000 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim