Anlık Bildirim

Sprint'ten 4G destekli ikinci telefon: Samsung Epic 4G

HTC EVO 4G modeliyle abonelerine 4G destekli telefon sunmaya başlayan Sprint Nextel, telefon listesine 4G yeteneğine sahip yeni bir model daha ekliyor; Samsung Epic 4G. Güney Kore merkezli üreticinin "oturma odasındaki eğlenceyi avucunuza geliyor" sloganıyla hazırladığı QWERTY tuş takımına sahip telefon, güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor.

4-inç büyüklüğünde Super AMOLED kapasitif dokunmatik ekrana sahip olan 155 gram ağırlığındaki telefon, dokunmatik ekranı kızaklı tuş takımı ile tamamlıyor. Galaxy S modelinde de kullanılan, Hummingbird kod adlı 1GHz Cortex A8 işlemcisinden güç alan ve 512MB RAM ile donatılan telefon, yüz tanıma özellikli 5MP kamera ile geliyor.

Power LED flash desteğine sahip olan ve 720p video kaydı gerçekleştirebilen kamera ile birlikte dijital pusula, 6 yönlü hareket sensörü ve GPS gibi özelliklere sahip olan Epic 4G, EVDO Rev. A, WiMAX, 802.11n ve Bluetooth 2.1 gibi iletişim teknolojilerine destek verirken, Android 2.1 işletim sisteminin gelişmiş sosyal ağ yetenekleriyle birlikte geliyor.

WiMAX ile teorik download hızı 10Mbps olan Samsung Epic 4G, DLNA desteği ile uyumlu cihazlara medya gönderebiliyor ayrıca Samsung Social Hub özelliği ile sosya ağ erişimleri çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Sprint tarafından önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması beklenen Samsung Epic 4G'nin fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim