Anlık Bildirim

‘Subway Surfers’ ile tren raylarında endless runner deneyimi yaşayın


Kiloo Games ve Sybo Games tarafından geliştirilen ‘Subway Surfers’ geçtiğimiz günlerde Appstore’da  ücretsiz olarak mobil oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Endless runner türündeki bu eğlenceli oyunda tren vagonlarına graffiti çizen afacan bir çocuğu kontrol ederek, bu çizimlere sinirlenen bekçiden kaçmaya çalışıyoruz. Tren rayları üzerinde engellere takılmadan ilerlemeye çalıştığımız oyunda 5 farklı karakter, çeşitli eşyalar ve daha fazla başarı elde etmemizi sağlayacak geliştirmeler bulunuyor. ‘Subway Surfers’ diğer endless runner oyunlarından alışık olduğumuz kontrolleri, kaliteli grafikleri, başarılı müzikleri ve etkileyici ses efektleri ile eğlenceli bir deneyim sunmasına rağmen oyun sahne betimlemelerinde farklılık yaratamıyor. Oyun ‘Game Center’ ve Facebook entegrasyonu ile arkadaşlarınızla rekabet etmenize de imkan veriyor.

Tehlikeli tren rayları üzerinde peşinize düşen sinirli bekçiden kaçmak ve farklı bir endless runner deneyimi yaşamak istiyorsanız Subway Surfers’a Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. 


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23920 kez okundu.
27 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim