Anlık Bildirim

Suni deri kapaklı Galaxy S4 ve Galaxy S4 mini versiyonları duyuruldu


Suni deri kapaklı Galaxy S4 ve Galaxy S4 mini versiyonları duyuruldu

Samsung'un Galaxy Note 3 ile birlikte sunmaya başladığı suni deri arka kaplamanın yavaş yavaş sonraki mobil cihazlarda da yer alacağı anlaşılırken, Samsung'un geçmişe yönelik de planlarının olduğu ortaya çıktı.

Bugün yaptığı duyuruda firma suni deri arka kapağa sahip Galaxy S4 Black Edition ve Galaxy S4 mini Black Edition versiyonlarını resmen lanse etti.

Tasarım konusundaki eleştiriler nedeniyle Galaxy Note 3 modelinde suni deri arka kapak kullanan Samsung, bu sayede kullanıcıya farklı bir tecrübe yaşatmayı amaçlamıştı. Daha sonra bu tasarımı Pro serisi tabletler ve Galaxy Note 3 Neo modelinde de görmüştük.

Samsung'un Black Edition modelleri adından da anlaşılacağı üzere siyah renk ile sunuluyor. Suni deri arka kaplama ve siyah renk dışında modellerin orijinal versiyonlardan bir farkı yok.

Galaxy S4 modelinde hatırlanacağı üzere 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Exynos 5 Octa 5410 veya Snapdragon 600 yongaseti, 13mP çözünürlükte arka kamera, 2600mAh gücünde batarya gibi özellikler yer alıyordu. 

Galaxy S4 mini modelinde ise 4.3 inçlik 960x540 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, çift çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti, 8MP çözünürlükte arka kamera, 1900mAh gücünde batarya şeklinde özellikler bulunuyordu.

Galaxy S4 ve Galaxy S4 mini Black Edition modelleri gelecek ay Rusya'da satışa çıkacak. Fiyatları ise sırasıyla 660$ ve 460$ olarak belirlenmiş. Global satış stratejisi ise bilinmiyor.  
 
Suni deri kapaklı Galaxy S4 ve Galaxy S4 mini versiyonları duyuruldu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20305 kez okundu.
82 kişi, toplam 84 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim