Anlık Bildirim

Super Hero AR, Avengers kahramanlarını cebinize getiriyor

Mobil platformlarda kendini daha sık göstermeye başlayan çizgi roman devlerinden Marvel, merakla beklenen The Avengers filmi öncesinde artırılmış gerçeklikle interaktif olarak kahramanlarla oyun oynayabileceğiniz mobil uygulamasını tanıttı.

Super Hero AR adı verilen uygulama iOS ve Android cihazları için uyumlu. Uygulama Marvel ve Walmart işbirliğiyle geliştirildi. Uygulama içerisinde bir oyun ve bir mağaza içi etkileşim sistemi bulunuyor.

Oyun sayesinde 6 farklı Marvel kahramanı ile kameranızın görüntü alanı içerisinde düşmanlarınızla savaşmanız mümkün. Oyuna ilk olarak Hawkeye ile başlıyorsunuz. Diğer kahramanların açılması için Walmart mağazalarında yerleştirilmiş olan QR kodlarını okutmanız gerekiyor.

Etkileşim sisteminde ise yine QR kodu okuttuğunuz anda ekranınızda tam boy bir Marvel kahramanı beliriyor. İsterseniz beraber fotoğraf çektirebilir isterseniz bu fotoğrafı sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Uygulama bazı bölgelerde henüz erişime açılmadı.

Kampanya kapsamında T-Mobile görevlileri de HTC One serisiyle tanıtım etkinlikleri düzenliyor. 

Filmin daha iyi reklamını yapmak amacını güden bu kampanya kapsamında Walmart mağazaları 600'den fazla film bağlantılı ürüne ev sahipliği yapacak.
Super Hero AR, Avengers kahramanlarını cebinize getiriyor


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim