Anlık Bildirim

Swype, tahmine bağlı çalışan dördü bir arada klavyesini tanıttı


 Swype ses ve el yazısı tanıma gibi dört farklı yöntemle yazma imkanı sunan tahmine bağlı çalışan yeni klavyesini tanıttı.

55 farklı dil desteği sunan klavye, kullanıcıların yazma ve konuşmasından sürekli bir şeyler öğrenerek tanıma ve tahmin sistemini geliştiriyor. Nuance tarafından desteklenen bu sistemde ayrıca geçmişe dönük öğrenme sistemi XT9 platformunu kullanıyor. Sistem kullanıcıların mesaj ve maillerini gözden geçirerek yazma şekilleri hakkında daha fazla bilgiye sahip olabiliyor. Bu bilgiler Swype’ın birleştirilmiş dil modeline işlenerek, kısaltma ve teknik terimler gibi ögelerin elle girilmesi gibi uğraştırıcı işlemler daha kısa bir hal alıyor. Uygulama aynı zamanda bu özelliği sesli giriş içinde kullanıyor ve bu sayede yazılı ve sesli sistemler aynı anda gelişim gösteriyor. Dört farklı Klavye seçeneği sunan klavyede harften harfe geçerek, XT9 tahmin aracı kullanarak, sesli komutları kullanarak ve harfler arasında parmağımızı gezdirerek yazma imkanları sunuluyor.

Mevcut üreticilere ve operatör iş ortaklarına çoktan dağıtılmaya başlanan uygulama yeni Android cihazlarda yerini alacak. Ayrıca diğer platformlar içinde SDK’sı bulunan klavyeyi bireysel kullanıcılarda Swype beta portalına kayıt olarak deneme fırsatı bulabilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim