Anlık Bildirim

Tango toplam kullanıcı sayısını 45 milyona çıkardı


Skype'ın domine ettiği çevrimiçi iletişim sektöründe iddialı bir giriş yaparak en hızlı büyüyen platform ünvanını elde eden videolu görüşme uygulaması Tango, kullanıcı sayısını da 45 milyona çıkarmayı başardı.

Yayına başlayalı henüz 18 ay olmasına rağmen 45 milyon sayısını yaklayan Tango'ya son 30 günde erişim sağlayan kullanıcıların sayısı 20 milyon iken, her gün erişen kullanıcı sayısı 4.5 milyon civarında.

Tango kullanıcılarının yüzde 50'si ABD içerisinde iken, gelirin yüzde 80'i de bu pazardan elde ediliyor. 

Tango; iOS, Android ve Windows Phone yanında masaüstü platformlarda da kullanılabiliyor. Yeni güncellemelerle birden çok kullanıcıya video mesaj göndermek, video mesajları Tango yüklü olmasa bile kısa mesaj üzerinden linkler yoluyla almak mümkün hale geldi. 

Surprises eklentisi ile videolu görüşme esnasında karşı tarafında göreceği şekilde animasyonlar oynatmanız mümkün. Böylece sevdiklerinize hoş sürprizler yapabiliyorsunuz. İlk animasyon bedava iken 5'li paket 1.99$'dan satın alınabiliyor.

Qualcomm Ventures ve Access Industries tarafından 40 milyon dolar fonlanan Tango, değerini 100 milyon dolara çıkardı. Ancak hem kullanıcı sayısı, hem de ekonomik anlamda Skype ile mücadele edebilmesi için yeni kazanç yolları bulması şart.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4251 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim