Anlık Bildirim

Taptitude uygulaması yapımcısına günde 1000$ kazandırıyor


iOS ve Android işletim sisteminin hüküm sürdüğü mobil cihaz segmentinde iddiasını sürdürmeye çalışan ve 80 000 uygulamayı geride bırakan Windows Phone platformu bununla birlikte iyi bir yatırım alanı olmaya başlıyor. Geçtiğimiz yıl sistem için yayınlanan Taptitude uygulaması buna bir örnek.

Mini oyunlar topluluğu olarak tanımlayabileceğimiz Taptitude, puan topladıkça diğer mini oyunu açabildiğiniz bir uygulama. Geliştirici firma FourBros sık sık yeni oyunları sisteme ekliyor ve toplamda 60 mini oyun bulunuyor.

Ücretsiz olan bu uygulama gelirlerini reklamlardan elde ediyor. AdDuplex ve pubCenter platformları üzerinden reklam gösterimleri yapan uygulama, Nokia Lumia modellerinin piyasaya çıkmasıyla günde 1000$ gelir elde etmeye başlamış. Şu anda firmanın toplam geliri 100 000$'ı aşıyor. Kullanıcı sayısı ise 300 000'i geçiyor.

Uygulama üzerindeki reklam gösterimleri günlük 1 milyondan fazla. Reklam başına kazanç ise 1$-3$ arasında değişiyor. 

Taptitude en çok kullanıcının HTC telefonlarından bağlandığını belirtiyor. Ardından Nokia Lumia cihazları geliyor. 

Microsoft, Windows Phone geliştiricilerine daha fazla önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor. Windows Phone platformu yayılmaya devam ettikçe geliştiriciler daha fazla kazanacak ve tabi ki daha fazla uygulama geliştirecektir. Bu da platformun yayılmasını olumlu olarak etkileyecektir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim