Anlık Bildirim

Tek Tuşta Aynı Notebook’u İki Notebook Gibi Kullandıran Teknoloji

SWITCHABLE GRAFİK TEKNOLOJİLİ YENİ CASPER NİRVANA PİYASADA

"Dünyanın En İyi bilgisayar Üreticisi Ödülü'nü (Microsoft İş Ortakları Ödülleri 2010)  alan Casper, muhteşem bir Notebook modeliyle adeta tüketicilerine teşekkür ediyor. Casper, özel tasarım ve özel teknoloji ile geliştirdiği yeni Nirvana modelinde kullanıcılara dizayn ve performansta gerçek bir ayrıcalık sunuyor. Yeni Casper Nirvana serisinde bulunan switchable ekran kartı teknolojisi, kullanıcıya dahili ve harici ekran kartı özelliğini aynı notebookta tek tuşla yaşatıyor.

Casper'ın 1 model dahili ve 2 model harici ekran kartlı olmak üzere 3 farklı alternatif sunduğu en yeni ürünü Casper Nirvana serisi özel dizaynının yanı sıra başlı başına bir multimedya merkezi olma özelliği ile de dikkat çekiyor. Yeni Nirvana serisinin ekran kartlı modellerinde bulunan switchable ekran kartı teknolojisi ise kullanıcısına dizüstünde benzersiz bir deneyim ve ayrıcalık yaşatıyor. Casper sunduğu son teknoloji switchable grafik özelliği ile dahili ve harici ekran kartı özelliğini aynı notebookta sunuyor. Bu teknoloji sayesinde kullanıcı pil ömrüne ihtiyacı olduğu durumda tek bir tuşla dahili ekran kartına geçiş yapabiliyor ya da grafik performansı istediğinde harici ekran kartını aktive etme olanağına sahip oluyor. Bilgisayarı yeniden başlatma gereği duymadan GPU adı verilen tuşa basarak 10 saniye içinde ekran kartları arasında geçiş sağlayan bu özellik güç tasarrufunun yanı sıra bataryalarda yüzde 45'e varan bir artış sağlıyor.

Tamamen parlak görünüme sahip yeni Nirvana siyah piano yüzeyinde IMR teknolojisi kullanılarak oluşturulan, string dizaynlı LCD arka kapağı ile de benzerlerinden çok farklı bir yere konumlanıyor. Dizaynın ve performansın birleştiği yeni Nirvana, touchpad kilit butonu ve ışıklı multimedya kontrol buton özellikleri ile de mobil özgürlüğe yeni bir boyut getiriyor. Yeni Nirvana'nın ekran kartlı modelleri, 2GB'lık DDR3 ATI HD 5650 switchable grafik özelliğinin yanı sıra donatıldıkları en yüksek performanslı işlemcilerle performansta zirveyi yaşatıyor.

Özellikle Intel Corei7 620M işlemciyle donatılmış olan Casper Nirvana CNL I620-6M35P modeli ise piyasadaki en iyi notebook olmaya aday bir performansa sahip. Intel Corei7 620 işlemci, İntel'in dünyadaki en iyi performanslı Cİ7 işlemcisi olarak nitelendiriliyor. Casper bu işlemciyle donatılmış modelini 1199$+KDV gibi çok rekabetçi ve iddialı bir fiyatla tüketicilere sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim