Anlık Bildirim

Toshiba, 8-inç ekran boyutuna sahip ilk Windows 8.1 tabletini tanıttı

IFA 2013 fuarının yaptığı duyurular ile öne çıkan bir diğer önemli ismi Toshiba, 8-inç ekran boyutuna sahip Encore isimli ilk Windows 8.1 işletim sistemine sahip tablet bilgisayarını tanıttı.
Windows 8.1 işletim sistemiyle Acer’ın W3 modeli karşısına konumlandırılan Toshiba Encore, üzerinde 8-inç 1280 x 800 piksel IPS bir çoklu dokunmatik ekran yer alıyor. Gücünü dört çekirdekli Intel’in yeni Bay Trail Atom işlemcisinden alan tablet, bu sayede yüksek performans ortaya koyabiliyor. 10.58mm kalınlığında ve 479 gram ağırlığında hazırlanan Encore, 32GB dahili hafıza ile geliyor isteğe bağlı olarak microSD kartlar üzerinden bir 32GB depolama alanı daha eklenebiliyor. Ayrıca Wi-Fi  kablosuz bağlantı desteği, 8MP arka 2MP ön kamera, jiroskop, ivmeölçer, GPS, stereo hoparlörler gibi detaylar ve micro HDMI ve USB 2.0 portları ile hazırlanan tablet, masaüstü uygulamalarını çalıştırabiliyor ve bu doğrultuda Microsoft Office 2013 yüklü olarak geliyor. Xbox SmartGlass isimli özelliğiyle Microsoft’un Xbox 360 ve Xbox One oyun konsollarına ikinci bir ekran olarak bağlanabilen ürün, çift mikrofon sistemiyle de görüntülü konuşma işlemlerinde başarılı sonuçlar ortaya koyabiliyor.
Toshiba tarafından tanıtılan Windows 8.1 yüklü 8-inç'lik tablet bilgisayar Encore, Kasım ayında 330$ fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.
 
Toshiba, 8-inç ekran boyutuna sahip ilk Windows 8.1 tabletini tanıttı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1406 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Tablet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim