Anlık Bildirim

Twitter, Google Glass'a uygun bir tecrübe geliştiriyor

Twitter, Google Glass'a uygun bir tecrübe geliştiriyor

 Artık internet hayatımızın vazgeçilmez öğelerinden birisi haline gelen Twitter, Google Glass ekosistemine de adım atıyor.

Google, bir süre önce Google Glass ile ilgili parlak fikirleri destekleyeceği Glass Collective adlı bir girişim başlatmıştı. Önemli yatırım firmalarının desteklediği girişime ilk katılan firmalardan ikisi Twitter ve Path oldu.

Girişimin sözcülerinden birisinin yaptığı açıklamaya göre, Twitter, Glass için tecrübeler geliştirmeye başladı. Ayrıca Evernote ve New York Times da ürün için tecrübe geliştiren firmalar arasında. 

İnsanların özgürce kendini ifade etmesine imkan tanıyan sosyal ağlar, Google Glass için de önem taşıyor. Çünkü Google Glass da insanlara odaklandığınız ve daha özgür olduğunuz bir geleceği ifade ediyor. Bu bakımdan sosyal ağların gelişimine de katkı yapacağı düşünülüyor. 

Glass Collective girişimine katılan firmalara baktığımızda, ürünün bir akıllı telefonda mevcut hemen tüm uygulamalara sahip olacağı görülüyor. Google da bu uygulamaların kullanımına yönelik geliştirmeler yapacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim