Anlık Bildirim

Twitter, bir mesajlaşma uygulaması hazırlığı içerisinde

Twitter, bir mesajlaşma uygulaması hazırlığı içerisinde

Milyarlarca insanın paylaşımda bulunduğu sosyal ağlarda, kullanıcıların birbiri ile iletişimi büyük önem taşıyor. Bir dönem kendi içerisinde bir sohbet uygulaması sunan Facebook, zamanla bu uygulamayı bağımsız olarak sunmaya başladı. Google da Google+ ağındaki sohbet uygulamasını Hangouts olarak bağımsız hale getirdi.

AllThingsD tarafından verilen bilgiye göre Twitter da bağımsız bir mesajlaşma uygulaması hazırlığı içerisinde. Twitter içerisinde de doğrudan mesaj olarak adlandırılan bir mesajlaşma modülü bulunmaktaydı. Ancak daha işlevsel hale getirmek açısından Twitter, modülü bağımsız bir uygulama olarak sunmak istiyor.

Line, WhatsApp, WeChat gibi mesajlaşma uygulamalarının son dönemde elde ettiği popülarite aşikar. Twitter'ın da bu trend içerisinde yer almak istediği belirtiliyor. Ayrıca bu sayede Twitter kullanıcı sayısını da artırabilecek.

Twitter'ın geçen hafta MessageMe uygulaması geliştiricileri ile bir görüşme yaptığı gündeme gelmişti. Bu da muhtemel bir ortaklık olabileceğini akla getiriyor. Twitter'ın bu uygulamayı ne zaman ve nasıl kullanıma sunacağı şimdilik net olarak bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim