Anlık Bildirim

Twitter özelleştirilmiş haber kaynağı özelliğini devreye sokuyor

Twitter özelleştirilmiş haber kaynağı özelliğini devreye sokuyor

Kısıtlı karakter sayısı olmasına rağmen insanların duygularını en iyi ifade ettikleri platform olan Twitter, önemli bir yeniliği daha devreye sokmaya hazırlanıyor.

Özelleştirilmiş haber kaynağı olarak adlandırılan özellikte kullanıcılar farklı tweet'leri bir liste yaparak herhangi bir sıralamada okuma imkanına sahip oluyor. Bu hamle hali hazırda gönderileri isteğe göre listeleyebilen Storify gibi uygulamalara da rakip oluyor.

Özelliğin anafikri ise kalabalık bir haber kaynağından kullanıcıları kurtararak daha spesifik bir gönderi listesi sunmak. Ancak kullanıcılar gönderileri tek tek seçmek durumunda. Ortak yayıncılar ve üçüncü taraf uygulamalar ise özel parametreler baz alarak listeler oluşturabilecek. Twitter bunun için bir API yayınlayacak.

Özelleştirilmiş haber kaynağı Tweetdeck üzerinden hazırlanabiliyor. Kullanıcıların bunun için Tweetdeck hesabına da sahip olması gerekiyor. 

Özelleştirilmiş haber kaynağı listeleri herkes tarafından erişilebilir olacak ve web sitelerinde gömülü kodlarla kullanılabilecek. Twitter önümüzdeki günlerde güncellemeyi dağıtmaya başlayacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim