Anlık Bildirim

Unity Technologies, oyun motoruna Qualcomm optimizasyonunu getiriyor

Unity Technologies, oyun motoruna Qualcomm optimizasyonunu getiriyor

Mobil platformlarda yer alan oyunlara hayat veren en önemli oyun motorlarından birisi olan Unity3D, Qualcomm çözümü kullanan mobil cihaz sahiplerini ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

Unity3D, geliştiricilerin daha kaliteli ve interaktif oyunlar geliştirmesine olanak tanıyan esnek ve yüksek performanslı bir oyun motoru. Dead Trigger 2, Temple Run 2, Breach&Clear, Bad Piggies, The Room gibi onlarca yapım Unity3D oyun motorunu kullanıyor. Unity3D ile yazılan oyunlar çoklu platform desteği sunuyor. 

Unity Technologies bir açıklama yaparak, önümüzdeki aylarda Unity oyun moturunun optimizasyonunda Qualcomm ile ortaklık yapacaklarını ve Unity oyunlarının Qualcomm Snapdragon çözümlerinde daha iyi performans vermesini sağlayacaklarını duyurdu.

Bugün Snapdragon ve Adreno çözümlerini kullanan 770 ürün piyasada bulunurken, 450 yeni ürün de üretim aşamasında. Unity, performans optimizasyonunu belirli Snapdragon çözümleri için sunacak.

Unity, kayıtlı 1.5 milyon geliştiricisinin Snapdragon tabanlı Android ve Windows Phone cihazları için gelişmiş grafikler sunacak mobil oyun tecrübesi hazırlayacaklarını belirtiyor. 

Genelde mobil oyun duyurularında Tegra için optimize edildiğine dair bareler görmekteydik. Ancak oyun konusunda son dönemde önemli atılımlar yapan Qualcomm logosunu da Unity tabanlı oyunların duyurularında görmek mümkün olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim