Anlık Bildirim

Uzay temalı macera oyunu Out There, Android ve iOS için yayımlandı

Uzay temalı macera oyunu Out There, Android ve iOS için yayımlandı
Mi Clos Studio'nun Android ve iOS platformları için geliştirdiği "Out There" adlı mobil oyun, uygulama marketlerindeki yerini aldı.

Mobil oyuncuları uzayın derinliklerinde geçen bir maceraya davet eden yapım, iki boyutlu grafikleriyle mükemmel bir görsel deneyim vaat etmiyor. Ancak, oyunun yapılacaklar listesi görsellikten çok içeriğe önem veren oyuncuların dikkatini çekecek türden.

Uzay gemisiyle yeni gezegenler keşfedeceğimiz Out There'in yapılacaklar listesinde yeni diller öğrenmek ve uzaylı teknolojilerini açığa çıkarmak gibi görevler yer alıyor. Ayrıca, Out There'de sahip olduğumuz elementleri kullanıp uzay gemisinin dengelerini koruyarak hayatta kalmamız da gerekiyor.

Hafif tondaki müzikleriyle tatmin edici bir işitsel deneyim sunan Out There, tek dokunuşla rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Yapım, İngilizce ve Fransızca dil desteğiyle birlikte geliyor. Uzayın derinliklerinde kaybolmak isteyen bilim kurgu hayranlarına önerebileceğimiz Out There'e aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim