Anlık Bildirim

Vodafone BlackBerry Ailesinin En Yeni Üyesi 3G’li "Curve 9300" İle E-Postalara Hızlı ve Kolay Erişim

Dünyanın en ileri mobil iletişim teknolojilerini Türkiye'deki kullanıcıların hizmetine sunan Vodafone, https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry ürün yelpazesine yepyeni bir cihaz daha ekledi. 3G'li "https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry Curve 9300" sunduğu iletişim seçenekleri, gelişmiş multimedya özellikleri ve internette dolaşım kolaylığı ile sosyal hayata kolaylık ve renk getiriyor. Vodafone'un https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry paketlerinden birine 12, 18 veya 24 ay taahhüt veren bütün aboneler, limitsiz mobil internet ve "https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry Curve 9300"e sahip oluyor.

Dünyada mobil iletişim teknolojilerinin öncülüğünü yapan Vodafone, küresel bilgi birikiminin sağladığı güçle en ileri teknolojiye sahip ürün ve hizmetleri, en avantajlı koşullarla Türkiye'deki kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Vodafone, Türkiye'deki https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry ürün yelpazesini, https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry ailesinin en yeni 3G'li ürünü ile zenginleştirdi.

3G özelliğine sahip olan https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry Curve 9300'ün "push e-mail" teknolojisi ile artık hiçbir çaba sarf etmeden e-postalar anında kullanıcıların cep telefonuna geliyor, aynı zamanda e-posta hesabı ile tüm bilgiler senkronize olabiliyor. Üstelik birden fazla e-posta hesabının telefonlara tanımlanması ile beraber hem şirket hem kişisel e-postalara her zaman ulaşılabiliyor.

Ayrıca, sosyal ağ (Facebook, Tweeter gibi) ve anlık mesajlaşma sağlayan (Windows Live Messenger, Google Talk, Yahoo Talk gibi) sayfalara kolaylıkla erişebiliyor, kullanıcılar her an sevdikleri ve yakınlarıyla iletişim halinde olabiliyorlar. Hızlı 3G bağlantısı kullanıcılara telefonda konuşurken internette gezinme, https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry® Messenger (BBM?) ile anlık mesajlaşma ya da popüler sosyal ağlarda dostları ve sevdikleriyle iletişime geçme olanağı sunuyor. Tüm bu mesajlaşma özellikleri ergonomik "qwerty" klavyesi ile daha da kullanışlı bir hale geliyor. Üstelik özel medya tuşları ile müzik dinlemek ve video izlemek artık eskisinden daha rahat. Kullanıcılar 2 Mp kamerası ile eğlenceli vakit geçirebiliyor, takvim ve rehber bilgileri ile işlerini düzene koyabiliyor.

En yeni https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry modeli, en uygun koşullarla Vodafone abonelerinin hizmetinde!

Vodafone'un mobil iletişim cihazları alanındaki küresel bilgi birikimi ve uzmanlığı, 3G'li "https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry Curve 9300"ü en uygun koşullarla Türkiye'deki abonelerine sunmasına olanak veriyor. Yeni cihaz Vodafone Cep Merkezlerinde çok uygun fiyatlarla satılıyor.

Vodafone https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry kampanyası kapsamında yer alan data paketlerinden birine 12, 18 veya 24 ay taahhüt veren Vodafone aboneleri, limitsiz mobil internet ve "https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry Curve 9300"e aylık 48TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.

https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry paket fiyatlarına cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca BIS (https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry Internet Service) lisans bedelleri ve yine taahhüt süresince https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry APN'i üzerinden yapılacak sınırsız e-posta ve/veya internet kullanımı dahil. Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulundukları tarife üzerinden ayrıca ücretlendiriliyor.

https://www.donanimhaber.com/images/images/haber/22068/BlackBerry serisinin diğer tüm modelleri de en uygun fiyatlarla Türkiye'nin dört bir yanında bulunan 974 Vodafone Cep Merkezi'nde yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim