Anlık Bildirim

Windows Phone Mango işletim sistemli Samsung Omnia W resmiyet kazandı

Güney Kore'nin en büyük akıllı telefon üreticisi Samsung, Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone Mango desteğini arkasına alan ilk çözümü Omnia W'ya bugün itibarıyla sürpriz şekilde resmiyet kazandırdı.
Gelen bilgilere göre 115.97 mm uzunluğunda, 58.8 mm genişliğinde, 10.9 mm kalınlığında ve yaklaşık 115.3 gram ağırlığında sade tasarımıyla ön plana çıkan Omnia W, 1.4 GHz saat hızında çalışan işlemciden ve 512 MB RAM'den güç alıyor. Dört band GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) şebekesi ile kullanıcılara hücresel ağ üzerinden hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan HSPA (HSDPA: 14.4 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps) alt yapısını destekleyen akıllı telefonda 8 GB dahili flash belleğe yer verildiğini görüyoruz.
3.7-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde Super AMOLED teknolojili dokunmatik ekranı bulunan akıllı telefona, günümüzde standart haline gelen Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR ve GPS özellikleri eşlik ediyor. 
Samsung, akıllı telefonun ön yüzünde görüntülü konuşma için 640 x 480 piksel, arka tarafında ise anı yakalamak için 5 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama ve LED flaş özellikli kamera konumlandırmış durumda. Ana kamera aynı zamanda 720p (HD) video kaydedebiliyor.
Son olarak jiroskop / ivme / ışık / mesafe sensörlerinin, 3.5 mm kulaklık girişinin ve RDS'li FM radyonun unutulmadığı 1500 mAh bataryalı Samsung Omnia W'nun ekim ayının sonuna doğru Avrupa sahillerine vurması bekleniyor. Fiyat konusunda ise henüz açıklama yapılmadı.
Windows Phone Mango işletim sistemli Samsung Omnia W resmiyet kazandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim