Windows Haberleri

Etiket
Son dakika windows haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), windows hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
6 VİDEO 1.330 HABER 11 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 4 İÇERİK

Windows Son Dakika Haberleri

Güncel Windows Haberlerini Takip Edin 📰

En yeni Windows Haberleri de dahil olmak üzere, Windows ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri içerisinde bulunduğunuz 67 sayfalı bu kategoriden takip edebilirsiniz.

DonanımHaber'in alanında uzman editörleri, Windows dünyasında yaşanan son gelişmeleri aktarmak için haftada ortalama 4 içerik oluşturmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar ise bu kategoriyle ilişkilendirilmiş 6 video, 11 galeri ve 1313 adet Windows haber içeriği bulunmaktadır.

Windows İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Windows Haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Siz de 2024'teki son dakika Windows Haberlerini kaçırmamak için bu kategoriye abone olarak, hem e-posta ile hem de forum ve mobil uygulamamız üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Anlık Windows Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Windows Haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri anbean bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Windows Haberlerini okuduktan sonra, Oyun Haberleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Windows Hakkında

Microsoft Windows, kullanıcıya grafik arabirimler ve görsel iletilerle yaklaşarak, yazılımları çalıştırmak, komut vermek gibi klavyeden yazma zorunluluğunu ortadan kaldıran, Microsoft şirketinin geliştirdiği dünyada en çok kullanılan bir işletim sistemi ailesidir. İlk Windows 20 Kasım 1985 tarihinde satışa sunulmuştur.

Windows hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Windows işletim sistemiyle ilgili soru, tavsiye ve önerilerinizi forum.donanimhaber.com'daki windows forumları sayfasından paylaşabilirsiniz.

PC Oyun ÖnerileriSistem TavsiyeleriBilgisayarım hangi oyunları kaldırır
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim