Anlık Bildirim

Xbox One için özel tasarım Razer klavye-fare seti ortaya çıktı

Microsoft ile iş birliği yapan Razer yakın zamanda Xbox One için özel bir klavye-fare seti tanıtacak. Ayrıca 50 civarında Razer oyuncu klavye-fare seti de Xbox One için kullanılabilir durumda.

Microsoft’un oynanış açısından yeni bir dönemin kapılarını açtığı Xbox One konsolu için klavye-fare desteği yankı bulmaya başladı. Programın ilk ortağı olan Razer özel tasarım setini görücüye çıkardı.

Özel set

Razer hali hazırda 50 farklı oyuncu klavye ve fare setinin Xbox One konsolu ile kullanılabileceğini duyurdu. Hali hazırda Xbox One konsolu ve Razer ekipmanları olanlar bunları eşleştirebilecek. Diğer taraftan klavye-fare setine destek veren oyun sayısı da 14 oldu. Geliştiriciler oyunlarda set ile eşleşecek özel RGB profilleri de belirleyebiliyor.

Razer bunun yanında Xbox One için özel bir klavye-fare seti hazırlıyor. Kablosuz olarak kullanılacak bu özel oyuncu setinde Razer Chroma desteğinin de olacağı ifade ediliyor. Ergonomik olarak tasarlanan setin Xbox One için ne tür özelleştirmeler sunacağı açıklanmadı.

Razer yeni setini CES 2019 fuarında resmi olarak tanıtacak ve detaylar açıklanacak. Ayrıca fuarda klavye-fare desteği için diğer firmaların da güncelleme duyurularını yapması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7218 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, razer xbox one keyboard ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim