Anlık Bildirim

Xiaomi, MIUI arayüzündeki reklamları azaltacağını açıkladı

Rakiplerine oranla uygun fiyatlı akıllı telefonlar sunan Xiaomi, kullanıcıların son derece şikayetçi olduğu bir konuya el atmaya karar verdi. Çinli şirket MIUI arayüzündeki reklamları azaltacak.
Akıllı telefonlarında Android tabanlı MIUI arayüzünü kullanan Xiaomi'den kullanıcıları sevindiren bir haber geldi. Şirket rakiplerine oranla makul fiyatlarla sunduğu cihazların arayüzünde reklam yayınlıyor ve gelen haberlere bu reklamlar azaltılarak, kullanıcının ihtiyaçlarına göre optimize edilecek.

Kullanıcılar bir nebze de olsa mutlu

Xiaomi gelecek MIUI sürümünde, arayüzde çıkan sinir bozucu pop-up reklamları azaltacağını resmi olarak açıkladı. Bu reklamlar Çinli şirket için önem arzediyor ve cihazların fiyatlandırmasında bile rol oynuyor olmasına rağmen, Xiaomi bu noktada kullanıcıların isteklerini bir nebze de olsa gerçekleştirme kararı aldı.
Yapılan açıklamalara göre şirket reklam sayısını azaltacağı gibi, kullanıcılar açısından olumsuz olarak görülebilecek reklamların da engellenmesini sağlayacak bir sistem geliştiriyor. Alınan bu kararın Hangi MIUI sürümünde devreye sokulacağı ise şimdilik açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim