Anlık Bildirim

Xiaomi'nin oyuncu telefonu Black Shark, 16 Kasım'da Avrupa'da satışa çıkıyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin geçtiğimiz Nisan ayında piyasaya sürdüğü oyuncu telefonu Black Shark Avrupa'da satışa sunulmaya hazır hale geldi. 28 ülkenin yer aldığı liste haberimizde.
Hatırladığınız üzere Xiaomi'nin oyuncu telefonu Black Shark geçtiğimiz Nisan ayında tanıtılmış ve Çin'de satışa sunulmuştu. Şirketten yapılan yeni bir açıklamaya göre Black Shark, 16 Kasım'dan itibaren 28 Avrupa ülkesinde satışa sunulacak.

Çevrimiçi mağazadan satılacak

Xiaomin'nin Black Shark'ı çevrimiçi mağazasından satışa sunacağı ülkeler Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya , Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve İngiltere olarak açıklandı.
Black Shark, 5,99 inç 1080x2160 LCD ekran, Snapdragon 845 yonga seti, 6/8 GB RAM, 64/128 GB depolama alanı, 12 MP + 20 MP çift arka kamera sistemi, 20 MP selfie kamerası ve 4.000 mAh pil kapasitesi ile geliyor. Avrupa pazarı için henüz bir fiyatlandırma açıklanmadı, ancak lansman tarihi yakın olduğu için önümüzdeki günlerde sızması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8074 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, black shark ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim