Anlık Bildirim

Yeni Sony VAIO E serisi Kinect benzeri hareket kontrolü sunacak


Microsoft'un Kinect hareket algılayıcı sensörünün yıl sonuna doğru Windows 8'li netbook modelleri ile sunulması beklenirken Sony benzer bir hareket algılayıcı içeren yeni VAIO serisi 14P modelini bugün tanıttı.

22.4mm kalınlık ile Ultrabook'ları aratmayan model 14 inçlik ekranda 1366 x 768 piksel çözünürlüğe sahip. Modelin Intel Core i3-2350M işlemci, 4GB RAM, 1GB VRAM bellekli AMD Radeon HD 7670M grafik birimi, 500GB 5400 devir/dakika HDD, DVD yazıcı, WiFi, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 portu, 2 x USB 2.0 portu, 7 saat kullanım süresi, HDMI şeklinde özellikleri bulunuyor.

Modelin 1.3MP çözünürlükteki HD web kamerası videolu sohbet için kullanılırken Gesture Control özelliği ile farklı el hareketleri yaparak belirli uygulamaları çalıştırmak mümkün.

Örneğin elinizi sağa ve sola salladığınızda internet sayfaları veya fotoğraf galerisi içerisinde geziniyorsunuz, elinizi aşağı doğru indirerek müziği veya bir sunuyu durdurabiliyorsunuz, çember hareketleriyle de sesi açıp kapayabiliyorsunuz. Sistem sadece Windows Media Player, Internet Explorer 9, PowerPoint ve PowerDVD yazılımlarıyla çalışıyor.

Modelin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bilgi verilmedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6000 kez okundu.
12 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim