Anlık Bildirim

Yeni iPhone'un 19 pinli konnektör ile gelme ihtimali güçleniyor


Bugüne kadar bazı parçalarına ait olduğu iddia edilen görüntüler ve video çalışmaları internette yayınlanan yeni iPhone modelinin 19 pinli bir mini konnektör ile gelmesi ihtimali güçleniyor.  
TechCrunch sitesinin tedarik zincirindeki 3 bağımsız kaynağa onaylattığı habere göre MacBook cihazlarındaki Thunderbolt girişi ile benzer ölçülere sahip 19 pinli bir konnektör, standart 30 pinli konnektörün yerini alacak.
30 pinli konnektör iPod touch 3G ürününden bu yana iOS cihazlarında kullanılmaktaydı. Ancak Apple'ın yeni Mac ürünlerinde MagSafe 2 adlı yeni portu sunması, cihazlarında yer kazanmanın ön plana çıktığını gösteriyor. 
Daha küçük bir konnektör yapısı bugüne kadar gündeme gelen iddiaların ortak noktası oldu. Siteye göre 19 pinli konnektör bağlantısı üretilmeye başlanmış durumda. 
Muhtemel bir konnektör değişimi elbette ilk olarak aksesuar üreticilerini etkileyecektir. Yeni iPhone ile birlikte eski modellerle kullanılamayacak tamamen yeni bir aksesuar trendi de başlamış olacak. Ekim ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone için aksesuar üreticilerinin fazla zamanı yok. Bununla birlikte yeni iPhone modelinde19 pinli konnektörün kullanılmasıyla diğer iOS cihazlarının da bu konnektöre geçiş yapması kaçınılmaz olacaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6072 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim