Anlık Bildirim

Z4 Tablet Ultra'nın yılın ilk yarısında hazır olması bekleniyor

Z4 Tablet Ultra'nın yılın ilk yarısında hazır olması bekleniyor

Apple'ın iPad Pro isminde büyük ekranlı bir tablet tanıtacağının haberleri ardında diğer üreticilerden de benzer haberler gelmeye başladı. Sony'nin de bilgisayar bölümünü satışının ardından tablet tarafında daha agresif olması bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde de bu bağlantıdaki haberde Xperia Z4 Tablet Ultra haberini sizlerle paylaşmıştık.Görünen o ki beklentiler doğru çıkacak gibi zira Sony'den 12.9" ekrana sahip üst sınıf tabletin üretime hazır olduğuna dair haberler gelmeye devam ediyor.
Digitimes'ın haberine göre tablet seri üretim ve tedarik zincirinde aksaklık yaşanmaz ise 2015 yılının ilk yarısında raflardaki yerini alacak. Üretimde ise iPad ve Surface tabletlerin üretimini yapan Pegatron Technology ile işbirliğine gidileceği söyleniliyor. Şirket ise ürünler ve iş ortaklarıyla ilgili yorum yapmayı reddediyor. 
Tabletin yeni sızdırılan özelliklerinin de daha önceki haberde paylaşılan özelliklerle tutarlı olması gelecek ürünün Z4 Tablet Ultra olduğ iddialarını güçlendiriyor. Fakat bu kez dikkat çeken RAM ve pil kapasitesi değerleri ilgili bilgiler yer almıyor. Ürünün beklenen diğer özellikleri ise 3840x2400 piksel ekran yoğunluğu, üst seviye bir Qualcomm işlemci, 8 megapiksel kamera ve 8.6mm kalınlığında olması yönünde. Cihaz ile ilgili hazırlıkların tamamlandığı ve kısa süre içinde seri üretime başlanacağı konuşuluyor. Ayrıca kaynakta cihazın fiyatının 1000$ aşabileceğinden söz ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim