Anlık Bildirim

ZTE yeni akıllı telefonlarında Google Now başlatıcısına yer verecek

ZTE yeni akıllı telefonlarında Google Now başlatıcısına yer verecek

Bir dönem akıllı telefon üreticilerinin cihazlarında özelleştirilmiş arayüzler ile farklılaşmaya çalıştığına şahit olmuştuk. Şimdi ise Google'ın çabaları ile daha sade ve stok Android arayüzüne yakın bir noktaya doğru yöneldiklerine şahit oluyoruz.

Çinli ZTE yaptığı duyuruda Google Now Launcher olarak da bilinen ve Nexus 5 modeli ile birlikte gelen stok kullanıcı arayüzüne bazı yeni akıllı telefonlarında yer vereceğini açıkladı. Bu telefonlarda Google servislerinin çalışıyor olması ve Android 4.4 işletim sisteminin olması temel şart olacak. Zira Çin'de satılan üst seviye Nubia serisinde kısıtlamalar nedeniyle Google servisleri tam olarak yer almıyor ve Google Now arayüzü bu cihazlarda yer almayacak. 

ZTE'nin stok arayüz ile sunacağı ilk akıllı telefon Blade Vec 4G olacak ve Ok Google sesli komut entegrasyonuna sahip olacak. Cihaz hali hazırda Avrupa'da satıştaydı. Yenilenmiş olarak 24 Temmuz'da bahse konu arayüz ile Hong Kong'da görücüye çıkacak. Mevcut cihaz sahipleri ise Google Play üzerinden arayüzü indirip kurabilecek. 

ZTE ayrıca yeni bir üst seviye cihazında ve pek çok orta seviye akıllı telefonunda yeni arayüze yer vereceğini de dile getirdi. Google Now ana ekran uygulaması hali hazırda bazı Android cihazları için indirilebiliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim