Anlık Bildirim

Zombie Gunship, Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında

Limbic Software tarafından iOS platformu için geliştirilen zombi temalı uçak simülasyon oyunu Zombie Gunship kısa bir süreliğine ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Zombi salgınının yaşandığı bir dünyada geçen oyunda bir savaş uçağı kullanarak zombi istilasının önüne geçmeye çalışıyoruz. Uçağın kamerasından çevreyi gözleyerek oynadığımız yapım, görsellikten çok eğlenceye odaklanıyor. Gerçekçi seslendirmeleri ve ses efektleriyle bir uçakta olduğunu hissettiren oyunda sunulan basit kontrol yapısı da üst düzey bir oynanabilirlik sunuyor. Tatmin edici bir içeriğe sahip olan yapım geliştirilebilir silah ve çeşitli geliştirmeleri de oyuncuların hizmetine sunuyor. iPad 2, iPhone 4s ve üzeri destekli cihazlarda Air Play desteği sunan oyun, iCloud desteği de bünyesinde bulunduruyor.

Eğlence odaklı bir yapım olan ve zombi temalı oyunların klasik çizgisinden sıyrılmayı başaran farklı bir oyun denemek istiyorsanız, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunulan Zombie Gunship'e Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim