Anlık Bildirim

Zombie Road Trip'in devam oyunu önümüzdeki ay yayımlanacak

Zombie Road Trip'in devam oyunu önümüzdeki ay yayımlanacak
Zombie Road Trip'in yaratıcıları Noodlecake ve Spokko, Zombie Road Trip: Trials adlı bir devam oyununu mobil oyunlarla buluşturmak için hazırlanıyor.

Zombie Road Trip: Trials, halihazırda Android ve iOS platformu için indirilebilir içerik olarak sunulan Zombie Road Trip ile benzer bir oynanışa ve görselliğe sahip olacak. Yani devam oyununda da aracımızla zombilerden kaçarak en yüksek puanı elde etmeye ve görevleri yerine getirmeye çalışacağız.

Zombie Road Trip: Trials'de fizik tabanlı 480 görev içeren ve 10 saatin üzerinde bir oynanış süresi vaat eden tek oyunculu modun yanı sıra, sıra tabanlı çok oyunculu bir mod da yer alacak. Yeni araçlar ve yeni silahların da beğenimize sunulacağı devam oyununun ilk oyuna göre daha gelişmiş zombi fiziklerine sahip olacağı da söyleniyor.

iOS sürümü önümüzdeki ay yayımlanması planlanan Zombie Road Trip Trials'in Android için de yayımlanmasını bekliyoruz. Ücretsiz olarak sunulacak olan oyunun iOS sürümünde Game Center ve iCloud desteklerinin olacağını da belirtelim.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim