Anlık Bildirim

Zombiler ile dolu bir dünyada hayatta kalmak için ne kadar hazırlıklısınız?


''The Men Who Wear Many'' tarafından geliştirilen zombi temalı, hayatta kalma oyunu ''Organ Trail: Director's Cut'' kısa bir süre önce Google Play ve Appstore'da yerini aldı.

Zombi salgını yaşanmış bir dünyada hayatta kalan bir grup insanı yöneterek ilerlediğimiz oyunda bu insanları hayatta tutmaya ve bize verilen hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Bir grup kurarak başladığımız oyunda, grubumuzdaki kişilerin adlarına ve hayatta kalıp kalamayacaklarına karar verebiliyoruz. Bir otomobille ilerlediğimiz oyunda çeşitli yerlerde mola verebiliyor ve buradaki zombilerle veya diğer insanlar ile mücadele ederek hayatta kalmamızı sağlayacak çeşitli ekipmanları elde edebiliyoruz. Ayrıca çeşitli yükseltmelerinde yer aldığı oyun, aracımız üzerinde özelleştirmeler yapmamıza da imkan veriyor. 

Unity grafik motoruyla hazırlanan ve piksel sanatının oldukça başarılı bir şekilde kullanıldığı oyunda, müziklerde karamsar bir atmosfer yaratarak bunu oyuncuya yansıtmayı başarıyor. Oyuncuyu sıkmayan yapımda kısa diyaloglara ve görev listesine de yer verilen oyunda oldukça basit bir kontrol yapısı kullanılmış. Oldukça farklı bir oyun yapısına sahip olan oyunun sunduğu içeriklere bakıldığında mobil platformda oynanabilecek en başarılı zombi temalı, hayatta kalma oyunlarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ayrıca, ''Twitter'' ve ''Facebook'' gibi sosyal ağ desteklerini bünyesinde barındıran Organ Trail: Director's Cut'ın arkadaşlarınızla rekabet halinde olabilmeniz için iOS platformunda ''Game Center'' destekli bir liderlik listesine sahip olduğunu da belirtmekte fayda var.

Görselliği ikinci planda tutuyor ve oyunların sunduğu içeriklere oldukça önem veriyorsanız, şu an için Android ve iOS platformları için satışı sürdürülen Organ Trail: Director's Cut'a 2.99$'lık fiyat etiketi ile Google Play ve Appstore üzerinden ulaşabilirsiniz.

">

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim