Anlık Bildirim

Asus’tan M.2 SATA destekli yönlendirici

Ofislerde ağa bağlı depolama için kablosuz yönlendirici tercihi olacaksa Asus bunun için en iyi alternatiflerden birisini sunuyor. BRT-AC828 adındaki kablosuz yönlendirici M.2 portu ile desteklenmiş.

Ağa bağlı bir depolama ünitesi kurmak için tercihinizi yönlendiricilerden yana kullanıyorsanız Asus’un üst seviye bir teklifi var. BRT-AC828 adındaki kablosuz yönlendirici çok hızlı depolama imkanı sunuyor.

Dahili depolama

Asus’un daha çok ofislere yönelik olarak geliştirdiği BRT-AC828 çift bant kablosuz yönlendirici WiFi AC standardına destek veriyor. 4x4 MIMO anten tasarımı ile dengeli bir bağlantı sunan yönlendirici AiRadar ile sinyalleri cihazın olduğu noktaya yönlendirerek verimliliği arttırıyor. Böylece toplamda 1.7Gbps veri transfer hızlarına ulaşılabiliyor.

Yönlendiricinin dikkat çeken özelliklerinden birisi dahili M.2 SATA slotu ile gelmesi. Böylece çok hızlı SSD kartlarını yönlendiriciye takarak bir nevi NAS ortamı oluşturabilirsiniz. Yüksek kapasiteli SSD sürücüleri düşündüğümüzde BRT-AC828 önemli bir potansiyele sahip.

Diğer bir önemli özellik iki WAN portunu birleştirerek daha yüksek bant genişliği elde edebilmek. Yönlendiricide normalde 8 adet 1Gbps WAN portu yer alıyor. Alt kısımda yer alan 4 tanesi ikili olarak birbirini tamamlayacak şekilde geliştirilmiş. İki portu birleştirdiğinizde kablo üzerinden 2Gbps bant genişliği elde edilebiliyor.

Aynı anda 250 bağlantıya kadar verimlilik sunabilen kablosuz yönlendirici, 2.4GHz bandında da 100 metreye kadar kapsama alanı sunabiliyor. Yönlendiricinin fiyatı 449 Avro olarak açıklandı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim