Anlık Bildirim

Killer 1550 Wireless dünyanın en hızlı 2x2 WiFi AC ağ adaptörü oldu

Rivet Networks CES 2018 tüketici elektroniği fuarında sahneye çıktı ve dünyanın en hızlı 2x2 WiFi AC ağ adaptörünü duyurdu. Killer 1550 Wireless özellikleri yazımızda.

Oyun dünyasında Killer adındaki ağ adaptörleri ile tanınan Rivet Networks, bu kez rakibi Intel ile iş birliğine giderek önemli bir ürüne imza attı. Killer 1550 Wireless adlı ürün dünyanın en hızlı 2x2 WiFi AC ağ adaptörü ünvanını elde etti.

Killer 1550 Wireless özellikleri

Killer 1550 Wireless özellikleri arasında 160MHz desteği yer alıyor ve böylece 1.73Gbps hızlara ulaşmayı başarıyor. Firma piyasadaki rakiplerine göre iki kat daha hızlı WiFi olanağı sunduğunu belirtiyor.

Killer 1550 Wireless ürünü 802.11ac Wave 2 olarak adlandırılan yeni nesil WiFi AC teknolojilerini benimsiyor. 160MHz desteği, 2x2 anten dizilimi gibi özellikler bunlar arasında. Ayrıca Blueooth 5.0 teknolojisi de mevcut.

Çevrim içi oyunlarda yüksek hızlar büyük önem taşıyor. Bunu sağlamak için hız unsurlarının yanı sıra yönlendirme de gerekiyor. Adaptör bağlandığı yönlendirici ile iletişime geçerek konumunu paylaşıyor ve böylece sinyallerin daha doğrusal bir şekilde kendisine gönderilmesini sağlıyor.

Diğer taraftan adaptör hangi uygulamaların WiFi kullandığını tespit ediyor ve hayati önem taşıyanları öne çıkararak en iyi hızı almasını sağlıyor. Daha az önemli uygulamalar ise daha düşük bant genişliğinden faydalanıyor.

Killer DoubleShot Pro ise adaptörün dışına çıkıyor ve Killer Ethernet bağlantısını da takip ediyor. Hangisinde bant genişliği daha fazla olursa ağır yükleri buraya yönlendiriyor ve hızı düşürmemeye çalışıyor. Killer 1550 Wireless şimdiden pek çok üründe yer almaya başladı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim