Anlık Bildirim

Linksys ve Rivet Networks’ten oyunculara özel router

Oyunculara yönelik olarak geliştirilen yönlendiricilerin sayısı giderek artıyor. Linksys ve Rivet Networks bir araya gelerek Killer özellikleri taşıyan bir yönlendirici geliştirdi.

Ağ ekipmanları sektörünün başarılı ismi Linksys ve Killer ağ teknolojilerinin arkasındaki isim Rivet Networks, oyunculara yönelik yeni bir yönlendirici geliştirdi. Linksys WRT32X oyunculara en verimli bağlantı hızlarını sunmayı amaçlıyor.

Oyuncular için

Çift bant 802.11ac standardını destekleyen yönlendirici toplamda 3200Mbps veri aktarım hızlarına ulaşabiliyor. Firmalar oyuncuların yönlendiriciyi kolay bir şekilde kontrol edebilmesi için arayüz özel olarak tasarlanmış. 4 adet anten barındıran yönlendirici ayrıca 3 alıcı ve 3 verici yapısı ile bağlantıyı güçlendiriyor.

Yönlendiricide 1.8GHz hızında çalışan çift ARM çekirdekli bir işlemci mevcut. 512MB DDR3 bellek ile desteklenen ürün 256MB depolama alanı sunuyor. Arka tarafta 5 Ethernet portu SOHO kalitesinde. Bir USB 3.0 portu yanında esata/USB kombinasyonu bir port daha mevcut.

Yönlendiricinin önceliği ayarlayan teknolojisi Rivet Networks’un KPE temelinde yükseliyor. Teknoloji cihazların ihtiyaçlarını analiz ederek bant genişliğini buna göre ayarlıyor. Kullanıcı isterse kendisi de öncelikleri ayarlayabiliyor. Böylece cihazlar gerektiği hızlarda internete bağlanıyor. Linksys WRT32X yönlendiricisi 330 Avro fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim