Anlık Bildirim

Razer yeni sektörlere yelken açtı: Razer Portal yönlendirici

Yeni alanlara açılarak gelir modellerini çeşitlendirmek isteyen Razer firması, bu kez ağ ekipmanları sektörüne giriş yaptı. Razer Portal firmanın ilk ağ ürünü oldu.

Özellikle başarılı bir borsaya açılış hamlesinden sonra Razer’ın yapacağı yatırımlar, hissedarları tatmin etmek açısından büyük önem taşıyor. Oldukça riskli bir sektör olan akıllı telefon pazarına adım atan Razer şimdi de ağ ekipmanları sektörüne giriyor.

Razer Portal fiyatı ve özellikleri

Razer Portal adıyla duyurusu yapılan yeni ağ yönlendiricisi, oyuncu odaklı geliştirilmiş. Aslında Ignition Design Labs tarafından geliştirilen Portal adındaki yönlendiricisinin ta kendisi ancak Razer ürünü en iyi bant genişliği için optimize etmiş.

WiFi AC ve MU-MIMO anten teknolojileriyle güçlendirilen yönlendirici, cihazların iş yüklerini tespit ederek yoğun olanlara güçlü kanalları ayırıyor. Düşük yükte olanları ise daha güçsüz kanallara yönlendiriyor. Oyunlar burada ayrı bir öneme sahip.

Gb seviyesinde bağlantı hızları sunan yönlendirici cihazların bulunduğu noktalara daha iyi sinyal göndermeye çalışırken Mesh 2.0 teknolojisi de ev ortamında çok geniş bir alana güçlü WiFi bağlantısı sunabiliyor. Razer Portal gelecek yıl 150$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim