Anlık Bildirim

Killer markalı ağ ürünlerinin arkasındaki isim olan Rivet Networks, Computex 2017 fuarına 3 yeni ağ teknolojisi ile geliyor. Yeni teknolojiler oyuncuların en verimli bağlantılara sahip olmasını amaçlıyor.

Killer xTend

Killer xTend 3 noktada oyuncuların yardımına koşuyor. İlk olarak teknoloji bilgisayarınızı bir ağ anahtarına dönüştürüyor ve beraberinde getirdiği Ethernet portlarını ihtiyacınıza göre ağ içerisinde kullanmanızı sağlıyor.

İkinci olarak WiFi adaptörünü bir ağ genişletici haline getiriyor. Üçüncü olarak ise akıllı bir şekilde ağ kullanımını izliyor ve düşük veya yüksek önem seviyesine göre sıralıyor.

SmartByte

SmartByte kullanıcıların canlı video akışları yaptığı veya video izlediği durumlarda WiFi üzerinden performansı otomatik olarak ayarlıyor. Böylece kullanıcının bağlantıya müdahale etmesine gerek kalmıyor.

Killer MultiGig

Bu teknoloji hakkında teknik detay yok ancak yakın ortamlardaki bağlantı çıkışını arttırdığı ifade ediliyor. Yeni teknolojilerin tamamen veya ayrı ayrı yeni üst seviye anakartlarda yer almaya başladığı ifade ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim