Anlık Bildirim

Samsung’dan SmartThings destekli WiFi örgü ağı

Evinizde WiFi sinyalinin zayıflığından şikâyet ediyorsanız Samsung SmartThings WiFi örgü ağı ihtiyacınızı karşılayabilir. Sistem yapay zekâ ile en iyi bağlantı verimliliğini sağlıyor.

Bir evin her noktasına eşit güçte WiFi sinyali gönderebilmek farklı engellerden dolayı pek mümkün olmuyor. Bu nedenle de cihazlar yönlendiriciye yakın bir yerde konumlanmak zorunda kalıyor. Son dönemin gözde trendi WiFi örgü sistemleri buna yönelik olarak geliştirildi.

SmartThings WiFi özellikleri ve fiyatı

Menzil arttırıcı olarak görev yapan örgü sistemleri birden fazla kullanılarak tüm evin veya ofisin aynı sinyal gücünü almasını sağlıyor. Fiyatı biraz pahalı olduğu için firmalar çoklu paketlerde indirim yapıyor.

Samsung’un yeni nesil SmartThings WiFi örgü ağ sistemi önemli bir avantaj sunuyor. Örgü sistemlerin öncülerinden Plume, yazılım geliştirmede önemli bir rol oynamış. Sistem yapay zekâ yoluyla evdeki WiFi kullanımını sürekli analiz ederek davranışları öğrenmeye ve daha verimli bir bağlantı sunmaya çalışıyor.

Böylece aynı anda hem yükleme yapma hem de Netflix izleme darboğaz oluşturmuyor. Ayrıca Plume’nin yüklü olduğu diğer cihazlardan da veriler toplanarak devasa bir havuz oluşturuluyor. Normalde Plume kendi donanımını satın alanlara bu hizmeti yıllık 60$ karşılığında sunuyor.

Yine Plume ile geliştirilen mobil uygulama üzerinden çocukların internet davranışlarının izlenmesi ve süre kısıtlaması gibi ebeveyn kontrolleri ile misafir erişimi gibi özellikler kullanılabiliyor. Ayrıca internet kullanımı gözlemlenebiliyor.

Diğer taraftan Samsung SmartThings akıllı cihazlar kontrol merkezi de örgüye entegre edilmiş. Bu merkezi barındıran bağımsız Samsung cihazının fiyatı 110$ olduğu için önemli bir fiyat avantajı olduğunu söyleyebiliriz. SmartThings WiFi örgü ağ sistemi tek cihaz 120$, üçlü paket 280$ şeklinde fiyatlandırılmış.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim