Anlık Bildirim

Tenda nova MW3 özellikleri

Ağ çözümleri ile öne çıkan markalardan Tenda nova MW3 Mesh kablosuz ağ sisteminin öne çıkan özelliklerini ele aldık. Nova MW3, fiyatı ve kompakt tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Tenda nova MW3 özellikleri Tam Boyutta Gör

Tenda nova MW3 Mesh kablosuz ağ sistemi ile son yıllarda oldukça popüler hale gelen kablosuz Mesh ağ sistemleri pazarında oldukça iddialı bir hamle yapıyor. Sırasıyla 200 m2 ve 300 m2 kapsama alanı sunan 2’li ve 3’lü paket seçenekleri ile kullanıcılarına en yeni kablosuz ağ teknoloji çözümlerini en uygun fiyata sunarak bu alanda bir ilke imza atıyor. MW3 2’li paketin satış fiyatı 100 USD bandının altında yer alarak, geleneksel kablosuz ağ çözümlerine karşı oldukça ciddi bir alternatif olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

http://www.tendacn.com/tr/product/nova MW3.html

Tenda nova MW3, daha önce kullanıcıların beğenisine sunulan MW6 modeline göre kompakt tasarımı, oval ve yumuşak köşeli hatları ile dikkat çekiyor.

2.4 Ghz ve 5 Ghz bantlarında çalışabilen ve 802.11AC kablosuz ağ teknolojisine sahip MW3 teorik olarak 1200 Mbps kablosuz veri transfer hızı sunabiliyor.

True Mesh teknolojisine sahip her bir nova ünitesi, router veya menzil genişletici olarak çalışarak tüm evi kapsayacak şekilde diğer üniteler ile iletişim kurar. Kusursuz dolaşım özelliği sayesinde kullanıcılar hareket halindeyken bile, görüntülü mobil görüşme, online oyun ve diğer internet tabanlı uygulamaları kesintisiz bir şekilde kullanabilirler.


Kendi aralarında eşleştirilmiş ünitelerden oluşan mesh üniteleri, otomatik ağ özelliği sayesinde kusursuz bir “tak ve çalıştır” deneyimi sunar. Tenda WiFi uygulaması ile ağınızı her yerden kolayca yönetebilir, kullanıcı ve misafir erişim seçeneklerini belirleyebilir, ebeveyn kontrolü ile internet erişimini takvimlendirebilir veya arzu ettiğiniz anda erişime son verebilirsiniz.

MW3’ün otomatik keşif özelliği ve Tenda kablosuz uygulaması sayesinde kablosuz aygıtlar nova ağına kolayca dâhil edilebilir, otomatik ağ organizasyonu ile kablosuz aygıtlar kendi aralarında haberleşerek mesh ağını oluştururlar. Otomatik konfigürasyon özelliği ile birincil ünite olarak tanımlanan nova ünitesi, üzerindeki konfigürasyonu ve yazılımı diğer nova üniteleri ile paylaşarak tüm ünitelerin konfigüre edilmesini ve güncellenmesini sağlar. Otomatik optimizasyon ile mesh ağının üzerindeki trafiğin yönetilmesi, hangi nova ünitesinin üzerinden ne kadar bant genişliği kullanılacağı en optimum performans için otomatik olarak belirlenir. Otomatik problem çözme özelliği ile ağ üzerinde arızalanan, devre dışı kalan kablosuz aygıtların ağ performansını düşürmemesi adına, mevcut ürünler üzerinden ağ trafiği yeniden düzenlenerek en yüksek kablosuz ağ performansı muhafaza edilir.

MW3, “Akıllı Otomatik Yol Seçimi” ve “MU-MIMO” teknolojilerini kullanarak geleneksel router cihazlarından çok daha yüksek bir performans ve iletişim verimliliği sunar. Aynı anda birden fazla kablosuz cihaz ile kesintisiz iletişim sağlayabilen MW3, tüm kullanıcılara aynı anda yayın akışı, online oyun ve diğer internet tabanlı servisleri yüksek kalitede sunar.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim