Anlık Bildirim

Turkcell Hesabım uygulaması yenilendi ‘Dijital Operatör’ oldu

Turkcell Hesabım uygulamasının hem adı hem de tasarımı yenilendi. Dijital Operatör ismiyle yenilenen uygulamayı sadece Turkcell aboneleri değil diğer operatörlerin müşterileri de kullanabilecek.

Turkcell Hesabım uygulaması yenilendi ‘Dijital Operatör’ oldu Tam Boyutta Gör

Turkcell Hesabım uygulaması yenilendi. Tasarımı baştan aşağıya yenilenen uygulamanın adı Dijital Operatör oldu. Dijital Operatör uygulaması sayesinde Turkcell ve Superonline abonelik işlemlerini tek bir uygulama üzerinden yönetebiliyorsunuz. Turkcell’li olmasanız bile Dijital Operatör'ün bazı özelliklerini kullanabilirsiniz.

Koyu renklerin hakim olduğu Hesabım uygulamasının yeni tasarımında beyaz rengin yoğunlukta olduğu açık renklerin tercih edildiğini görüyoruz. Turkcell numaralarınızı ve Superonline üyeliğinizi uygulamaya ekleyebilirsiniz. Turkcell abonelerine internet, dakika vb. avantajların hediye edildiği Salla Kazan devam ediyor. Salla Kazan hakkınızı kullanmadıysanız ana ekranda büyük bir baloncukla karşılaşacaksınız.

Yeni güncelleme ile birlikte uygulamanın özellikleri İşlem Merkezi, Mağaza ve Yardım olmak üzere üç ana sayfa altında toparlanıyor.

İşlem Merkezi bölümünden kalan kullanımlarınızı görüntüleyebilir, Salla Kazan’a katılabilir, faturanızı görüntüleyebilir, ek paket alabilir ve abonelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom ve Vodafone müşterilerinin de kullanabileceği Dijital Mağaza bölümünde cihaz, uygulama, paket tekliflerini ve kampanyaları inceleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.

Yardım bölümünden ise yapay zekalı Turkcell Asistan botu ile yardım taleplerinize çözüm bulabilir ve en yakın Turkcell mağazalarını görüntüleyebilirsiniz.

Diğer operatörlerin müşterileri de kullanabilir

Turkcell’li olmasanız bile Dijital Operatör’ü kullanabilirsiniz. Turkcell’li olmayan müşteriler Dijital Mağaza’da telefon, aksesuar veya teknolojik ürünlerimizi inceleyebilir, Turkcell uygulamalarını indirebilir, Turkcell’li müşterilerin hattına TL yükleyebilir ve Turkcell’e numara taşıma talebinde bulunabilirler. Turkcell’i olmayan müşteriler, çekilişlere de katılabilecekler.

Dijital Operatör: Google Play || App Store  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 2 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
30975 kez okundu.
32 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, turkcell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim