Anlık Bildirim

ASRock, Fatal1ty markasını “Phantom Gaming” olarak değiştiriyor

Tayvan merkezli teknoloji devi ASRock, “Fatal1ty” marka ismini “Phantom Gaming” olarak değiştirecek. Yeni marka Asus ROG ve MSI Gaming gibi diğer premium oyun markalarına rakip olacak.
ASRock’un “Fatal1ty” markasını “Phantom Gaming” olarak değiştirme planlarıyla ilgili raporlar ortaya çıktı. Şirketin ileride oyun odaklı tüm ürünlerini bu isim altında çıkarması bekleniyor. Bilmeyenler için ASRock’ın Fatal1ty markasının üst düzey PC pazarını hedef alan premium bileşenlerden oluştuğunu belirtelim.
“Phantom Gaming” isminin başlangıçta sadece ASRock’ın ekran kartlarında kullanılacağı söylenmişti. Durum böyle değil gibi görünüyor. Phantom Gaming markası şirketin yaklaşan Z390 serisi anakartları için kullanılacak. Daha spesifik olmak gerekirse VideoCardz isimli teknolji sitesi en az 3 farklı anakartın bu isimle geleceğini ortaya çıkardı.

Asus ROG ve MSI Gaming'e rakip olacak

Söz konusu anakartlar Z390 Phantom Gaming 9, Z390 Phantom Gaming SLI/ac ve Z390 Phantom Gaming-ITX/ac olarak listelendi. Yeni Phantom Gaming Z390 anakartların, Ekim 2018'de, Intel’in 9000 serisi işlemcilerinin piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra çıkması bekleniyor. Bu yeni markanın Asus ROG, Gigabyte AORUS ve MSI Gaming gibi diğer premium oyun markalarıyla nasıl rekabet edeceğini görmek ilginç olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim